REVOLUCIJA VODENJA PODCAST

#007 – Kako se vedno odločite prav

Za voditelje prihodnosti, ki želijo ustvariti izjemne dosežke z motiviranimi, zavzetimi in pogumnimi zaposlenimi.

Branko Žunec, Revolucija vodenja podcast

V tokratnem podcastu se posvečamo temi, ki je del vsakdana sodobnega vodje. Vodje se vsak dan odločajo…ali se res? V tej epizodi boste izvedeli, kakšna je razlika med izbiro in odločitvijo in ugotovili, da je odločitev bistveno manj, kot izgleda na prvi pogled.

Kako veste, da ste se odločili prav?

Gre za kombinacijo treh dejavnikov, ki jih uporabite kot podlago za utemeljitev vsake svoje odločitve. Ti trije dejavniki so Č.D.Ž.:

čas,

denar in

živci (tako vaši kot od sodelavcev).

Dejstvo je, da včasih na kratek rok odločitev ne pokaže pravega napredka in ne izgleda kot najboljša. A odlični v poslu se zavedajo, da se prave odločitve sprejemajo na daljši rok. Zato vam priporočam, da vztrajate pri vaši odločitvi tudi takrat, ko vas bodo (večinoma tisti, ki niso kaj izjemnega dosegli) poskušali prepričati, da vam ne bo uspelo in da odločitev ni prava. Najboljše odločitve zahtevajo veliko vztrajnosti, a ponujajo tudi največ zadovoljstva na cilju.

V epizodi boste na primerih spoznali, kako lahko v prihodnje bistveno izboljšate kvaliteto svojih odločitev in poskrbeli, da se boste v prihodnje RES vedno odločili prav.

Revolucija vodenja podcast
je na voljo na vseh
podcast aplikacijah

Še več nasvetov in podrobneje o slišanem pa v knjigi (R)evolucija vodenja